Casa Pariurilor

200 LEI BONUS

LA PRIMA DEPUNERE

Intră în joc


Prima depunere,
primul câștig

Vrei să pariezi online pe meciuri tari cu cote mari din fotbal, tenis, handbal sau baschet? La Casa Pariurilor ai 200 lei bonus la prima depunere. Aici ai oferta de pariere a momentului, meciuri și rezultate live, promoții și verificarea biletelor câștigătoare. Pariază cu bonus la înregistrare online și în aplicație, fă-ți un bilet virtual pe care poți să-l plasezi în agenție, fie că joci pe meciurile celor mai tari echipe de club sau pe cele ale Naționalei.


Pariezi live, câștigi pe loc

Orice pariu pui online, pe meciuri din Liga 1 sau alte campionate, vezi vezi LIVE rezultatul biletului de joc. Ai transmisiuni în direct și statistici din cele mai tari meciuri ca să vezi cum merg pariurile tale. Pe casapariurilor.ro găsești un site complet de pariuri cu bonus de bun venit, cele mai bune cote și scoruri live în timp real. Te înregitrezi acum și primești automat online sau în aplicație informații despre bonusuri și promoți actuale, despre clasamente și tot ce-ți trebuie ca să-ți asiguri un câștig din pariuri sportive.


Câștigi competiții

Campionatele din Europa, competițiile mari, din fotbal sau tenis, baschet, handbal sau F1, pe toate poți să pariezi de acasă direct pe casapariurilor.ro sau în aplicație. Ai bonusuri speciale tot timpul și cote cum rar vezi în oferte la alte case de pariuri. Fă-ți cont și începe cu 200 de lei bonus la prima depunere, 200 de lei bonus de bun venit. Serie A, Premier League, LaLiga, Bundesliga sau campionatul românesc Liga 1, ai oferte pentru meciuri din toată lumea #casafiebine.

Termeni și condiții

CASA PARIURILOR – BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE

Acordarea bonusului

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat pe platforma de joc www.casapariurilor.ro . Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou venit pe www.casapariurilor.ro. Bonusul la prima depunere poate fi revendicat de catre jucatorii eligibili, doar atunci cand acestia indeplinesc cerintele minime de depunere. Bonusul se acordă în maximum 48 de ore de la efectuarea primei depuneri.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depunere, până la maximum 200 Lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare. Condițiile de rulare sunt de 1x valoarea bonusului.

Conditiile de acordare

Bonusul la prima depunereeste acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, , la prima depunere a jucătorului în contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro. Pentru a vizualiza bonusul, jucatorul trebuie sa intre in contul sau de joc online, de pe desktop, tableta sau mobil, iar bonusul va fi vizibil in balanta de joc. Bonusul acordat trebuie pariat in intregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului Nu este permisa retragerea bonusului, inainte ca cerințele de rulare (1x valoarea bonusului) să fie îndeplinite. In situatia in care Jucatorii nu vor utiliza bonusul acordat, intr-o perioada de 30 de zile de la data acordarii, Bonusul va fi dezactivat automat. Jucatorii ale caror conturi sunt inchise, suspendate sau se afla in perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus. Bonusul este acordat unui jucător norocos o singură data.

Organizatorul are dreptul de a verifica si monitoriza toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acet caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși.

Dispozitii finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind de responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la aceasta Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate in termenii și condițiile acestui bonus. Prezentul document se completeaza cu dispozitiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online).

Metode de Plată