Casa Pariurilor

600 LEI BONUS

de bun venit

+ Eurosurprize
zi de zi

Intră în joc


Depui și câștigi din start

Că vrei să pariezi pe Euro, pe Wimbledon, pe F1 sau pe NFL, poți s-o faci liniștit la Casa. Prematch și LIVE. Ia fără discuții bonusul de bun venit de până la 600 de lei și ai peste 400.000 de evenimente într-un an, la fel de multe live streamings și câteva milioane de opțiuni de pariere. Ești mereu în control cu toate funcțiile inteligente ale aplicației. Ai notificări instant când se întâmplă ceva în meci, când câștigi sau când îți pregătim o mare promoție, cum ar fi cea cu Eurosurprize.


Banii intră în cont pe loc

Combini pariurile cum vrei, pe același meci sau pe mai multe. Te miști ușor prin aplicație cu filtre care te ajută să găsești mai ușor pariul potrivit ție. Banii pe tipurile de pariu care se îndeplinesc în timpul meciului îți intră în cont înaninte să se termine meciul (cum ar fi 3-0 la pauză când tu ai luat ‘peste 2.5 goluri în meci’). Ai statistici în timp real ca să alegi ce, cum și cât pariezi ca să câștigi sigur. Folosește tot ce ai în aplicație #casafiebine


Toate competițiile mari

Ai LIVE toate meciurile din Liga 1 și marile meciuri din cele mai tari campionate. Serie A, Ligue 1, Bundesliga, LaLiga sau Premier League, poți să pariezi pe ele în timp ce le și vezi. La fel în tenis, baschet, handbal sau orice alt sport. Poți să pariezi și pe loteriile internaționale și pe jocuri virtuale specatculoase, live, direct din aplicație. Alege bonusul de bun venit de 600 de lei, apoi poți să faci absolut ce vrei ca să câștigi.

Termeni și condiții

CASA PARIURILOR: EURO 2020: Bonus de Bun Venit Sport

PÂNĂ LA 600 RONAcordarea bonusului

Câștigă până la 600 lei combo bonus pentru primele 3 depuneri!

Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să pariezi.

Apoi vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

1. Bonus de 100% la prima depunere de 100 lei -> Pariezi 100 lei și Primesti 100 lei Bonus

2. Bonus de 100% la a doua depunere de 200 lei -> Depui și Pariezi 200 lei și primesti 4 Pariuri Fără Risc de 50 lei Bonus (4 x 50 lei = 200 lei)

• Pentru depunerile între 25 lei - 99 lei primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație;

• Pentru depunerile între 100 lei – 149 lei, primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;

• Pentru depunerile între 150 lei - 199 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;

• Pentru depunerile mai mari de 200 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 2 Pariuri Fără Risc în site sau aplicație;

3. Bonus de 50% la a treia depunere, până la 300 lei -> Ruleazi de 6 ori suma de 300 lei (1.800 lei) și primești 300 lei Bonus.

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat primele 3 depuneri pe platforma online casapariurilor.ro, începând cu data de 11.02.2021.

Conditii de acceptare bonus:

3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului;

7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul;

7 zile la dispoziție pentru a face depunerile;

7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi;

Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei;

Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus.

Toate bonusurile pot fi activate în același timp.

Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri.

Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit.¬

Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 2 depuneri, respectiv 50% pentru cea de-a treia depunere. Al treilea bonusul poate fi folosit numai după îndeplinirea rulajului de 6x a sumei depuse.

Condițiile de acordare

Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat, doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul său de joc de pe casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în balanța de joc.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite. Jucătorii au la dispoziție 3 pentru a activa bonusul, 7 zile pentru a depune, 7 zile pentu a începe rulajul și încă 7 zile pentru a îndeplini rulajul.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate în termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online) Casa Pariurilor.

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

„EUROSURPRIZE”

CAPITOLUL 1 - CONTEXT

Organizatorul a hotarat desfasurarea Campaniei promotionale intitulate „EUROSURPRIZE” (denumita in continuare “Campania”).

1.1. Campania se adreseaza tuturor persoanelor majore care indeplinesc cumulativ conditiile mentionate in Regulamentul Campaniei (denumit in continuare „Regulamentul”).

1.2. Regulamentul Campaniei este disponibil oricarui solicitant, in mod gratuit, pe intreaga durata a Campaniei, atat pe site-ul oficial www.casapariurilor.ro.

CAPITOLUL 2 – TEMEIUL LEGAL

2.1. Campania se desfasoara in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr.77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc cu modificarile si completarile ulterioare, precum si in conformitate cu dispozitiile Hotararii nr. 111/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de punere in aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc si pentru modificarea si completarea Hotararii Guvernului nr. 298/2013 privind organizarea si functionarea Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 870/2009 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 77/2009 si pentru abrogarea Hotararii Guvernului nr. 870/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, cu modificarile si completarile ulterioare.

CAPITOLUL 3 - PERIOADA DE DESFASURARE A CAMPANIEI

3.1. Campania promotionala se va desfasura pe platforma Casa Pariurilor, in perioada, 11 iunie, ora 00:00 si 11 iulie 2021, ora 23:59.

3.2. Orice alta solicitare primita de catre Organizatori privind participarea la prezenta Campanie, dupa data de incetare a Campaniei sau in afara locatiei descrise mai sus, nu va fi luata in considerare. Prin urmare, orice sesizare/ notificare/ reclamatie primita din partea Participantilor cu privire la prezenta Campanie, dupa data de incetare a Campaniei, va fi respinsa de Organizatori ca fiind neintemeiata.

CAPITOLUL 4 – CONDITIILE GENERALE DE PARTICIPARE

4.1. Prezenta Campanie se adreseaza tuturor persoanelor fizice (denumite in continuare “Participanti”), care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

a) au implinita varsta de 18 ani in ziua participarii la Campanie;

b) au domiciliul/ resedinta fiscala in Romania

c) accepta termenii si conditiile prezentului Regulament cat si dispozitiile Regulamentului de joc.

d) indeplinesc conditiile speciale de participare menționate la 5.1.

4.2. Nu sunt eligibili la prezenta Campanie, angajatii Organizatorilor, precum rudele si/sau afinii acestora pana la gradul II (Rude și/sau afinii acestora până la gradul II: părinți/ frați/ surori/ copii, soț/ soție), partenerii Organizatorilor implicati in derularea Campaniei, actionarii si membrii echipei manageriale ai Organizatorilor, membrii si angajatii O.N.J.N., precum si/sau orice alte persoane care ar putea avea o legatura directa cu prezenta Campanie.

4.3. Prin participarea la Campanie, Participantii declara ca au luat cunostinta de prevederile Regulamentului, accepta termenii si conditiile stipulate in Regulament de joc si se obliga la respectarea acestora.

4.4. Pentru ca participarea unei persoane la Campanie sa fie considerata valida, toate conditiile prevazute in prezentul Regulament trebuie indeplinite cumulativ si aceasta sa nu fi trimis catre Organizatori, o cerere in scris, prin care anunta ca nu doreste sa mai participe la Campanie.

CAPITOLUL 5- CONDITII SPECIALE DE PARTICIPARE

5.1 Se pot inscrie in vederea participarii la prezenta Campanie, persoanele care indeplinesc pe langa conditiile mentionate la Capitolul 4, si urmatoarele conditii specifice:

• Apasa prin butonul „Ma Inscriu” din pagina https://casino.casapariurilor.ro/promotii

• Realizeaza cel putin o depunere de minim 60 lei in perioada promotiei.

CAPITOLUL 6 – PREMIUL CAMPANIEI

Realizeaza o depunere de minim 60 lei => poti primi unul din urmatoarele bonusuri:

• 20% cota marita pe bilet (cota minima/selectie 1.5) + 10 Rotiri Gratuite (conditii rulaj castig x 20) (45%);

• 25 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip Prematch (cota minima/selectie 1.5) + 15 Rotiri Gratuite(conditii rulaj castig x 20) (25%);

• 20 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip LIVE (cota minima/selectie 1.5) + 20 lei Bonus Cash (conditii rulaj x 20) (25%);

• 60 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip Prematch sau LIVE, fara conditii de rulaj (5%)


Realizeaza o depunere de minim 120 lei => poti primi unul din urmatoarele bonusuri:

• 30% cota marita pe bilet (cota minima/selectie 1.5) + 30 Rotiri Gratuite (45%);

• 50 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip Prematch (cota minima/selectie 1.5) + 30 Rotiri Gratuite (25%);

• 40 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip LIVE (cota minima/selectie 1.5) + 40 lei Bonus Cash (conditii rulaj x 20) (25%);

• 120 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip Prematch sau LIVE, fara conditii de rulaj (5%)


Realizeaza o depunere de minim 250 lei => poti primi unul din urmatoarele bonusuri:

• 50% cota marita pe bilet (cota minima/selectie 1.5) + 100 Rotiri Gratuite (conditii rulaj x 20) (45%);

• 100 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip Prematch (cota minima/selectie 1.5) + 100 Rotiri Gratuite (conditii rulaj x 20) (25%);

• 100 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip LIVE (cota minima/selectie 1.5) + 100 lei Bonus Cash (conditii rulaj x 20) (25%);

• 250 lei Pariu Fara Risc la meciurile de tip Prematch sau LIVE, fara conditii de rulaj (5%)


Participantii la prezenta campanie pot beneficia de un singur premiu pe zi, determinat de prima depunere efectuata in ziua respectiva, iar bonusurile vor fi acordate tuturor clienților eligibili care au îndeplinit cerințele promoției, din ziua respectivă.

6.1 Pentru Participantii care indeplinesc conditiile prezentei campanii de la Capitolele 4 si 5, Organizatorii vor acorda bonusuri de tip Pariu Fara Risc live si prematch, Cotă Mărită, Rotiri Gratuite si Bonus Cash.

Valoarea unei Rotiri Gratuite este de 0,5 Lei.

Atat Pariurile Fara Risc cat si Cotele Marite pot fi folosite doar pentru selectii avand cota minima de 1.5.

Bonusul Cash primit se poate transforma in bani reali dupa indeplinirea cerintelor de rulaj x 20.

Castigurile provenite din Rotiri Gratuite se pot revendica numai dupa indeplinirea cerintelor de rulaj x 20.

Rotirile Gratuite primite ca bonus pot fi utilizate numai la jocurile Playtech si Kayot.

Bonusurile se acorda in functie de valoarea depunerii efectuate.

Toate tipurile de bonus sunt valabile 1 zi de la revendicare (acceptare si rulaj).

CAPITOLUL 7 – DESEMNAREA CASTIGATORULUI

7.1 Pe intreaga durata a prezentei Campanii, Participantii care indeplinesc toate conditiile necesare vor putea beneficia de un singur premiu/zi din cele mentionate la art 6.1. Participantii care nu indeplinesc in intregime conditiile prezentei campanii, nu vor putea beneficia de unul dintre Premiile puse la dispozitie de Organizatori.

7.2 Participantii nu pot solicita contravaloarea in bani a premiilor primite in urma participarii la prezenta Campanie si nu vor fi acceptate modificari asupra caracteristicilor premiilor.

CAPITOLUL 8 –PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

8.1 Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate în mod voluntar, în cadrul Campaniei, se desfasoara cu respectarea legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, în mod particular Regulamentul General privind Protectia Datelor nr. 679/2016, aplicabil de la 25 mai 2018 (în continuare "RGPD").

8.2 Prin înscrierea si participarea la aceasta Campanie, Participantii declara ca sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament si ca îsi exprima consimtamantul pentru colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv în scopuri precum: pozarea, filmarea, înregistrarea si validarea castigatorilor Campaniei.

8.3 Datele cu caracter personal sunt prelucrate de catre Organizatori, în calitate de operator de date cu caracter personal, direct sau prin împuternicitii sai.

8.4 Persoanele vizate de prelucrarea datelor cu caracter personal sunt persoanele fizice care se înscriu în Campanie potrivit Regulamentului (participanti, inclusiv participantii castigatori), indiferent daca se dovedeste ulterior ca acestea nu îndeplineau conditiile pentru a fi considerate participanti potrivit prezentului Regulament.

8.5 Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal si temeiul juridic al prelucrarii.

i. Datele cu caracter personal ale Participantilor sunt prelucrate în scopul desfasurarii Campaniei, validarii, atribuirii premiilor, anuntarii publice a participantilor castigatori în temeiul relatiei contractuale ce este stabilita prin acceptarea Regulamentului.

ii. Datele cu caracter personal ale Participantilor pot fi de asemenea, prelucrate în vederea îndeplinirii unor obligatii legale. În cazul Participantilor castigatori, datele acestora cu caracter personal sunt prelucrate si în vederea îndeplinirii obligatiilor, precum cele decurgand din legislatia financiar-contabila, fiscala, de arhivare.

iii. În masura în care si-au exprimat consimtamantul în acest sens, datele Participantilor acceptanti pot fi utilizate pentru activitati de marketing direct precum informarea persoanelor incluse în baza de date a Organizatorilor prin diverse mijloace de comunicare (posta, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare permise prin lege) cu privire la alte actiuni desfasurate în viitor de catre Organizatori sau alte societati din grup, trimiterea catre participant de diverse materiale publicitare, informative si/sau obiecte promotionale si/sau mostre, din partea sau în numele Organizatorilor/altor societati din grup. Temeiul acestor prelucrari este reprezentat de consimtamantul participantilor acceptanti. Acest acord poate fi retras în orice moment prin transmiterea unei solicitari în acest sens la adresa de e-mail: [email protected] Orice retragere a consimtamantului conform prezentului paragraf va produce efecte pentru viitor si nu va afecta legalitatea prelucrarilor efectuate anterior retragerii.

8.6 Categoriile de date cu caracter personal prelucrate sunt cele furnizate in vederea participarii la prezenta Campanie.

8.7 Categoriile de destinatari catre care pot fi transmise datele cu caracter personal prelucrate în cadrul Campaniei sunt urmatoarele:

• partenerii contractuali ai Organizatorilor;

• companiilor din acelasi grup cu Organizatorii;

• autoritatilor competente, conform prevederilor legale în vigoare;

• publicul, în ceea ce priveste participantii castigatori.

8.8 Participantilor la campania promotionala “ EUROSURPRIZE” le sunt garantate drepturile prevazute de legislatia aplicabila privind protectia datelor cu caracter personal în special conform RGPD, respectiv dreptul la informare, dreptul la de acces la date, dreptul la rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii, dreptul de a se opune prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de asi retrage consimtamantul atunci cand exista o prelucrare care se bazeaza pe acesta, dreptul de a depune o plangere în fata unei autoritati de supraveghere. dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, inclusiv profilare.

8.9 Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe durata necesara desfasurarii Campaniei, iar ulterior, în vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile, inclusiv, dar fara limitare la, legislatia financiar-contabila, fiscala, respectiv de arhivare.

8.10 Participantii au dreptul de a obtine de la Organizatori, la cerere si în mod gratuit, printr-o solicitare pe durata Promotiei, confirmarea faptului ca datele care îi privesc sunt sau nu sunt prelucrate de Organizatori si au, de asemenea, dreptul de a se opune la folosirea acestora în orice moment, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare.

8.11 Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, precum si pentru solicitarea de informatii suplimentare privind aceste drepturi, va puteti adresa cu o cerere la urmatoarele date de contact: adresa: Bucuresti, sectorul 3, Cladirea TN Office 2, Splaiul Unirii, nr. 165, etaj 5; adresa de e-mail: [email protected] De asemenea, va puteti adresa si Responsabilului cu Protectia Datelor la adresa de e-mail: [email protected]

CAPITOLUL 9 – LITIGII SI RECLAMATII

9.1 Eventualele sesizari legate de derularea Campaniei se vor putea transmite la adresa de e-mail: [email protected], pe toata durata derularii Campaniei.

9.2 Orice dispute aparute intre Organizatori si participantii la Campanie, vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

9.3 Orice dispute aparute intre Organizatori si participantii la Campanie, vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti romane competente, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

CAPITOLUL 10 – FORTA MAJORA

10.1 Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial continuarea Campaniei, Organizatorii vor fi exonerati de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale.

10.2 Pentru scopul acestui Regulament, “forta majora” inseamna orice act, eveniment sau situatie extraordinara, insurmontabila si imprevizibila, respectiv care nu poate fi controlata, evitata, inlaturata, remediata sau prevazuta de catre Organizatori - inclusiv imposibilitatea Organizatorilor din motive independente de vointa sa - si a carei aparitie duce la imposibilitatea de a-si indeplini unele dintre sau toate obligatiile, in conformitate cu prezentul Regulament.

10.3 In cazul in care o situatie de “forta majora” impiedica sau intarzie total sau partial desfasurarea Campaniei, Organizatorii or putea efectua sau continua derularea Campaniei la o data ulterioara, dar nu mai tarziu de 72 de ore de la momentul intreruperii acesteia.

CAPITOLUL 11 – IMPOZITE SI TAXE

11.1 Organizatorul se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze la bugetul de stat impozitul aferent premiilor acordate, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

CAPITOLUL 12 - ALTE PREVEDERI

12.1 Prezentul Regulament se notifica catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, in conformitate cu prevederile legale.

12.2 Pe tot parcursul desfasurarii Campaniei Promotionale, Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul, cu informarea prealabila a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, in conformitate cu prevederile legale. Modificarea Regulamentului nu este de natura a afecta drepturile Participantilor.

Metode de Plată