JOCI CU BONUS ÎN
LIGA CAMPIONILOR

600 LEI DIN
PARTEA CASEI

Intră în joc

Prima depunere,
primul mare câștig

Vrei să pariezi online, pe meciuri tari cu cote mari din fotbal, tenis, handbal sau baschet? Acum e mai simplu și mai rapid ca niciodată. În noua aplicație Casa Sport și pe noul site casapariurilor.ro ai 600 de lei bonus la depuneri. Ai oferta de pariere a momentului, meciuri și rezultate live din Liga 1 și din campionatele tari ale Europei, promoții online exclusive și din agenții, verificarea biletelor câștigătoare. Pariază cu bonus la înregistrare online și în aplicație, fă-ți un bilet virtual pe care poți să-l plasezi în agenție, fie că joci pe meciurile celor mai tari echipe de club sau pe cele ale Naționalei.

PARIEZI LIVE,
FACI CASHOUT CÂND VREI

Orice pariu pui online, pe meciuri din Liga 1 sau alte campionate, vezi LIVE rezultatul biletului de joc și faci cashout când ești pe plus sau când vrei tu. Ai transmisiuni în direct și statistici din cele mai tari meciuri ca să vezi cum merg pariurile tale. Pe casapariurilor.ro găsești un site complet de pariuri cu bonus de bun venit până la 600 de lei, Pariul Șansă cu care te scoți când te scoate un meci, cele mai bune cote și scoruri live. Te înregistrezi acum și primești automat online sau în aplicație informații despre bonusuri și promoți actuale, despre clasamente și tot ce-ți trebuie ca să-ți asiguri un câștig din pariuri sportive.

UN SFAT DIN PARTEA CASEI:
JOACĂ XXL!

La efectuarea primei depuneri, al 2-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 30 zile să termini rulajul primului bonus, să efectuezi a 2-a depunere de minimum 25 lei și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al doilea bonus. La efectuarea celei de-a 2-a depuneri, al 3-lea bonus se va activa automat în cont. În cazul în care nu termini de efectuat rulajul primului bonus și nici nu efectuezi a 2-a depunere în termen de 30 zile de la prima depunere, bonusurile 2 și 3 nu vor mai fi disponibile; în cazul în care nu termini de efectuat rulajul celui de al 2-lea bonus și nu efectuezi a 3-a depunere în 30 zile de la a 2-a depunere, vei deveni ineligibil pentru bonusul 3.

Termeni și condiții

Bonus de Bun Venit Sport PÂNĂ LA 600 RONAcordarea bonusului

Te înregistrezi, depui și pariezi. Vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

1. Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 lei

• rulaj x4 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;

2. Bonus de 50% la a doua depunere, până la 200 lei

• rulaj x4 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;

3. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 lei

• rulaj x6 pe bonus, cotă minimă 2.00/bilet;

Conditii de acceptare bonus

• Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro, începând cu data de 04.02.2022.

• Jucătorul are la dispoziție 10 zile să accepte și să efectueze o depunere de minimum 25 lei și 10 zile să efectueze rulajul, pentru fiecare dintre cele 3 bonusuri.

• La efectuarea primei depuneri, al 2-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 10 zile să termini rulajul primului bonus, să efectuezi a 2-a depunere și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al doilea bonus.

• La efectuarea celei de-a 2-a depuneri, al 3-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 10 zile să termini rulajul celui de-al doilea bonus, să efectuezi a 3-a depunere și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al treilea bonus.

• Atenție! În cazul în care nu termini de efectuat rulajul primului bonus și nici nu efectuezi a 2-a depunere în termen de 10 zile de la înregistrare, bonusurile 2 și 3 nu vor mai fi disponibile; în cazul în care nu termini de efectuat rulajul celui de al 2-lea bonus și nu efectuezi a 3-a depunere în termen de 10 zile de la a 2-a depunere, vei deveni ineligibil pentru bonusul 3.

• Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulaj să fie îndeplinite. În situația în care nu vei efectua o depunere eligibilă sau nu vei efectua rulajul într-o perioadă de 10 zile de la data acordării, acesta va fi dezactivat automat.

• Toate bonusurile pot fi activate în același timp prin efectuarea a 3 depuneri simultane.

• Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa fiecare dintre cele 3 bonusuri.

• Pariurile care conțin Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare pentru realizarea rulajului.

• În cadrul bonusului, nu este permisă plasarea mai multor pariuri pe același eveniment. Plasarea mai multor pariuri pe același eveniment sportiv poate duce la anularea bonusului din cont.

• Cota minimă per selecție validată trebuie să fie de 1.01. Nu vor contribui la rulajul bonusului biletele care conțin cel puțin o selecție anulată sau cele pe care s-a aplicat funcția de cashout.

Condițiile de acordare

• Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat, doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul său de joc de pe casapariurilor.ro.

• Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în secțiunea Contul Meu – Bonusuri – Bonusuri Active Sport.

• Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite.

• Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

• Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale

• Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Metode de Plată