Casa Pariurilor

primă de instalare

200 LEI BONUS

de bun venit

Intră în joc


Prima depunere,
primul câștig

Vrei să pariezi online, pe meciuri tari cu cote mari din fotbal, tenis, handbal sau baschet? Acum e mai simplu și mai rapid ca niciodată. În noua aplicație Casa Sport și pe noul site casapariurilor.ro ai 200 de lei bonus la depuneri. Ai oferta de pariere a momentului, meciuri și rezultate live, promoții online exclusive și din agenții, verificarea biletelor câștigătoare. Pariază cu bonus la înregistrare online și în aplicație, fă-ți un bilet virtual pe care poți să-l plasezi în agenție, fie că joci pe meciurile celor mai tari echipe de club sau pe cele ale Naționalei.


PARIEZI LIVE,
FACI CASHOUT CÂND VREI

Orice pariu pui online, pe meciuri din Liga 1 sau alte campionate, vezi LIVE rezultatul biletului de joc și faci cashout când ești pe plus sau când vrei tu. Ai transmisiuni în direct și statistici din cele mai tari meciuri ca să vezi cum merg pariurile tale. Pe casapariurilor.ro găsești un site complet de pariuri cu bonus de bun venit, Bonus cât Casa mereu (câștiguri cu 150% în plus), Pariul Șansă cu care te scoți când te scoate un meci, cele mai bune cote și scoruri live. Te înregistrezi acum și primești automat online sau în aplicație informații despre bonusuri și promoți actuale, despre clasamente și tot ce-ți trebuie ca să-ți asiguri un câștig din pariuri sportive.


Câștigi competiții

Campionatele din Europa, competițiile mari, din fotbal sau tenis, baschet, handbal sau F1, pe toate poți să pariezi de acasă direct pe noul site casapariurilor.ro sau în noua aplicație Casa Sport. Ai bonusuri speciale tot timpul, turnee olnine la care poți să câștigi premii de campion și cote cum rar vezi în oferte la alte case de pariuri. Fă-ți cont și începe cu 200 de lei bonus la depuneri. Serie A, Premier League, LaLiga, Bundesliga sau campionatul românesc Liga 1, ai oferte pentru meciuri din toată lumea #casafiebine.

200 LEI BONUS DE BUN VENIT SPORT

Intră în cea mai mare echipă a pariorilor din România și bucură-te de un Bonus la Depunere, 100% până la 200 lei, rulaj 1, cotă totală 1.6. Ai retrageri în 740 agenții în aceeași zi, clasicele Cote Mărite, Pariu Șansă și Bonus căt Casa, plus Cashout și LIVE Streaming Liga 1 exclusiv în cele mai noi aplicații din tară #CasaFieBine

Termeni și condiții

CASA PARIURILOR – BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE


Acordarea bonusului

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat pe www.casapariurilor.ro sau în Aplicație. Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou venit. Bonusul la prima depunere poate fi revendicat de către jucătorii eligibili, doar atunci cand aceștia îndeplinesc cerințele minime de depunere, de 25 lei. Bonusul se acordă în momentul înregistrării.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depunere, până la maximum 200 lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare. Condițiile de rulare sunt de 1x valoarea DEPUNERII. Cota minimă necesară pe bilet este 1.8.

Conditiile de acordare

Bonusul la prima depunere este acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, la prima depunere a jucătorului în contul său de joc, de pe www.casapariurilor.ro sau din Aplicație. Pentru a vizualiza bonusul, jucatorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tableta sau mobil, iar bonusul va fi vizibil in balanta de joc. Bonusul acordat trebuie pariat în întregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului. Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare (1x valoarea depunerii) să fie îndeplinite. În situația în care Jucătorul nu va accepta bonusul in 3 zile sau nu va rula suma depunerii într-o perioada de 7 de zile de la data acordării, Bonusul va fi dezactivat automat. Jucătorii ale caror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus. Bonusul este acordat unui jucător, o singură dată.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși.

Pentru a putea primi bonusul, jucătorul trebuie să accepte condițiile GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispozitii finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția informării prealabile, prin publicarea detaliilor pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind de responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorul este de acord să respecte prevederile menționate în termenii și condițiile acestui bonus. Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri și cazinou la distanță (online) Casa Pariurilor.

Metode de Plată