Pariuri Liga 1
Bonus XXL
600 Lei

de bun venit

Intră în joc

Prima depunere,
primul mare câștig

Vrei să pariezi online, pe meciuri tari cu cote mari, din fotbalul nostru cel de toate zilele? Acum e mai simplu ca niciodată. În aplicația Casa Sport și pe site-ul casapariurilor.ro ai 600 de lei bonus pentru primele 3 depuneri! Am introdus în ofertă Creatorul de Pariuri, dar păstrăm cotele mărite și rezultate live din Liga 1 și din campionatele tari ale Europei. Ce te mai așteaptă la Casa? Promoții online exclusive și din agenții, verificarea biletelor câștigătoare și ofertă extinsă de pariuri live. Pariază cu bonus la înregistrare online și în aplicație sau fă-ți un bilet virtual pe care poți să-l plasezi în agenție, fie că joci pe meciurile celor mai tari echipe de club sau pe cele ale Naționalei.

PARIEZI LIVE,
FACI CASHOUT CÂND VREI

Orice pariu pui online, pe meciurile din Liga 1 sau alte campionate, vezi LIVE rezultatul biletului de joc și faci Cashout când ești pe plus sau când vrei tu. Ai transmisiuni în direct și statistici din cele mai tari meciuri ca să vezi cum merg pariurile tale. Pe casapariurilor.ro găsești un site complet de pariuri cu bonus de bun venit până la 600 de lei. Profită și de Pariul Șansă cu care te scoți, atunci când te scoate un meci! Și ajungi la secțiunea LIVE, unde trăiești adrenalina jocului de oriunde. Te înregistrezi acum și primești automat online sau în aplicație informații despre bonusuri și promoții actuale, despre clasamente și tot ce-ți trebuie ca să câștigi XXL la pariurile sportive. Așa cum trebuie!

UN SFAT DIN PARTEA CASEI:
JOACĂ XXL!

La efectuarea primei depuneri, al 2-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 30 zile să termini rulajul primului bonus, să efectuezi a 2-a depunere de minimum 25 lei și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al doilea bonus. La efectuarea celei de-a 2-a depuneri, al 3-lea bonus se va activa automat în cont. În cazul în care nu termini de efectuat rulajul primului bonus și nici nu efectuezi a 2-a depunere în termen de 30 zile de la prima depunere, bonusurile 2 și 3 nu vor mai fi disponibile; în cazul în care nu termini de efectuat rulajul celui de al 2-lea bonus și nu efectuezi a 3-a depunere în 30 zile de la a 2-a depunere, vei deveni ineligibil pentru bonusul 3.

Termeni și condiții

CASA PARIURILOR - Bonus de Bun Venit Sport

PÂNĂ LA 600 RONAcordarea bonusului

Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să pariezi.

Apoi vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

1. Bonus de 50% la prima depunere, până la 200 lei

rulaj x4, cotă minimă 2.00/bilet;

2. Bonus de 50% la a doua depunere, până la 200 lei

rulaj x4, cotă minimă 2.00/bilet;

3. Bonus de 100% la a treia depunere, până la 200 lei

rulaj x6, cotă minimă 2.00/bilet;

Conditii de acceptare bonus

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat primele 3 depuneri pe platforma online casapariurilor.ro, începând cu data de 04.02.2022.

7 zile la dispoziție pentru a efectua prima depunere;

30 zile la dispoziție pentru a efectua a 2-a și a 3-a depunere;

30 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi;

Bonusurile 2 și 3 pot fi utilizate după îndeplinirea cerințelor de rulaj ale bonusului anterior.

Toate bonusurile pot fi activate în același timp prin efectuarea a 3 depuneri simultane.

Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri.

Pariurile care conțin Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare pentru realizarea rulajului.

La efectuarea primei depuneri, al 2-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 30 zile să termini rulajul primului bonus, să efectuezi a 2-a depunere de minimum 25 lei și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al doilea bonus.

La efectuarea celei de-a 2-a depuneri, al 3-lea bonus se va activa automat în cont. Ai la dispoziție 30 zile să termini rulajul celui de-al doilea bonus, să efectuezi a 3-a depunere de minimum 25 lei și să plasezi un bilet eligibil pentru a începe rulajul celui de-al treilea bonus.

Atenție! În cazul în care nu termini de efectuat rulajul primului bonus și nici nu efectuezi a 2-a depunere în termen de 30 zile de la prima depunere, bonusurile 2 și 3 nu vor mai fi disponibile; în cazul în care nu termini de efectuat rulajul celui de al 2-lea bonus și nu efectuezi a 3-a depunere în 30 zile de la a 2-a depunere, vei deveni ineligibil pentru bonusul 3.

Condițiile de acordare

Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat, doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul său de joc de pe casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în secțiunea Contul Meu – Bonusuri – Bonusuri Active Sport.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate în termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online) Casa Pariurilor.

Metode de Plată