Pariuri Liga 1
Bonus XXL
600 Lei

de bun venit

Intră în joc


Prima depunere,
primul mare câștig

Vrei să pariezi online, pe meciuri tari cu cote mari, din fotbalul nostru cel de toate zilele? Acum e mai simplu ca niciodată. În aplicația Casa Sport și pe site-ul casapariurilor.ro ai 600 de lei bonus pentru primele 3 depuneri! Am introdus în ofertă Creatorul de Pariuri, dar păstrăm cotele mărite și rezultate live din Liga 1 și din campionatele tari ale Europei. Ce te mai așteaptă la Casa? Promoții online exclusive și din agenții, verificarea biletelor câștigătoare și ofertă extinsă de pariuri live. Pariază cu bonus la înregistrare online și în aplicație sau fă-ți un bilet virtual pe care poți să-l plasezi în agenție, fie că joci pe meciurile celor mai tari echipe de club sau pe cele ale Naționalei.


PARIEZI LIVE,
FACI CASHOUT CÂND VREI

Orice pariu pui online, pe meciurile din Liga 1 sau alte campionate, vezi LIVE rezultatul biletului de joc și faci Cashout când ești pe plus sau când vrei tu. Ai transmisiuni în direct și statistici din cele mai tari meciuri ca să vezi cum merg pariurile tale. Pe casapariurilor.ro găsești un site complet de pariuri cu bonus de bun venit până la 600 de lei. Profită și de Pariul Șansă cu care te scoți, atunci când te scoate un meci! Și ajungi la secțiunea LIVE, unde trăiești adrenalina jocului de oriunde. Te înregistrezi acum și primești automat online sau în aplicație informații despre bonusuri și promoții actuale, despre clasamente și tot ce-ți trebuie ca să câștigi XXL la pariurile sportive. Așa cum trebuie!


CÂȘTIGI
CU MAI MULTE COMPETIȚII

Campionatele din Europa, competițiile mari, din fotbal sau tenis, baschet, handbal sau F1, pe toate poți să pariezi de acasă direct pe casapariurilor.ro sau în aplicația Casa Sport. Găsești și jocuri virutale, plus bonusuri speciale tot timpul și cote cum rar vezi în oferte la alte case de pariuri. Fă-ți cont și începe cu 600 de lei bonus la depunere. Uite ce-ți oferim: cote mărite din Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga sau campionatul românesc Liga 1, cu oferte pentru meciuri din toată lumea. Joacă pe tenis, baschet, handbal, hochei sau...pe orice îți dictează inspirația! #casafiebine

Termeni și condiții

CASA PARIURILOR - Bonus de Bun Venit Sport

PÂNĂ LA 600 RONAcordarea bonusului

Câștigă până la 600 lei combo bonus pentru primele 3 depuneri!

Este simplu! Trebuie doar să te înregistrezi, să depui și să pariezi.

Apoi vei primi automat câte un bonus la fiecare dintre primele 3 depuneri:

1. Bonus de 100% la prima depunere, până la 200 lei -> Depui 200 lei și Primești 200 lei Bonus -> Rulezi de 2 ori suma de 200 lei (400 lei), pe bilete de cotă minimă 3.00, și primești 200 lei Bonus.

2. Bonus de 100% la a doua depunere, până la 200 lei -> Depui și Pariezi 200 lei și primești 4 Pariuri Fără Risc de 50 lei Bonus (4 x 50 lei = 200 lei)

• Pentru depunerile între 25 lei - 99 lei primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație;

• Pentru depunerile între 100 lei – 149 lei, primești 1 Pariu Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;

• Pentru depunerile între 150 lei - 199 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 1 Pariu Fără Risc în site sau aplicație;

• Pentru depunerile mai mari de 200 lei, primești 2 Pariuri Fără Risc în aplicație + 2 Pariuri Fără Risc în site sau aplicație;

3. Bonus de 50% la a treia depunere, până la 200 lei -> Rulezi de 6 ori suma de 200 lei (1.200 lei), pe cote minime de 1.80, și primești 200 lei Bonus.

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat și au un cont valid pe platforma de joc casapariurilor.ro. Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii care au efectuat primele 3 depuneri pe platforma online casapariurilor.ro, începând cu data de 11.03.2021.

Conditii de acceptare bonus:

3 zile la dispoziție pentru acceptarea bonusului;

7 zile la dispoziție pentru a activa bonusul;

7 zile la dispoziție pentru a face depunerile;

7 zile la dispoziție pentru a rula bonusul pentru fiecare dintre cei 3 pasi;

Cota minimă este de 1.8, depunerea minimă de 25 lei;

Bonusurile 2 și 3 se activează numai după îndeplinirea cerințelor de rulare ale bonusului anterior. Pentru fiecare bonus trebuie îndeplinite cerințele de rulare, înainte de acordarea unui alt bonus.

Toate bonusurile pot fi activate în același timp.

Doar depunerile de minimum 25 lei vor activa cele 3 bonusuri.

Orice sumă de bani disponibilă în contul tău va fi folosită cu prioritate, înaintea folosirii sumei bonusului primit.¬

Pariurile care conțin Bonus Cât Casa, Pariu Șansă, Oferta Plus și Meciul Zilei nu sunt luate în considerare.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primelor 2 depuneri, respectiv 50% pentru cea de-a treia depunere. Al treilea bonusul poate fi folosit numai după îndeplinirea rulajului de 6x a sumei depuse.

Condițiile de acordare

Bonusul este acordat fiecărui jucator nou înregistrat, doar o singură dată, la primele 3 depuneri în contul său de joc de pe casapariurilor.ro.

Pentru a vizualiza bonusul, jucătorul trebuie să intre în contul său de joc online, de pe desktop, tabletă sau mobil. Bonusul va fi vizibil în balanța de joc.

Nu este permisă retragerea bonusului, înainte ca cerințele de rulare să fie îndeplinite. Jucătorii au la dispoziție 3 pentru a activa bonusul, 7 zile pentru a depune, 7 zile pentu a începe rulajul și încă 7 zile pentru a îndeplini rulajul.

Jucătorii ale căror conturi sunt închise, suspendate sau se află în perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus.

Pentru a putea primi bonusul de bun venit, jucătorul trebuie să accepte condițiile de GDPR și să fie de acord să primească mesaje promoționale.

Dispoziții finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul are dreptul de a verifica și monitoriza toate tranzacțiile efectuate de către jucători, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acest caz, dacă Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucătorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încălca regulile menționate vor fi excluși.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la această Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate în termenii și condițiile acestui bonus.

Prezentul document se completează cu dispozițiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online) Casa Pariurilor.

Metode de Plată