Casa Pariurilor Liga 1

Pariuri Liga 1

200 Lei Bonus

LA PRIMA DEPUNERE

Intră în joc

Termeni și condiții

CASA PARIURILOR – BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE

Acordarea bonusului

Bonusul se acordă persoanelor 18+, care s-au înregistrat pe platforma de joc www.casapariurilor.ro . Bonusul se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou venit pe www.casapariurilor.ro. Bonusul la prima depunere poate fi revendicat de catre jucatorii eligibili, doar atunci cand acestia indeplinesc cerintele minime de depunere. Bonusul se acordă în maximum 48 de ore de la efectuarea primei depuneri.

Valoarea bonusului

Valoarea bonusului este echivalentul a 100% din suma aferentă primei depunere, până la maximum 200 Lei. Bonusul poate fi retras, însă numai după îndeplinirea cerințelor de rulare. Condițiile de rulare sunt de 1x valoarea bonusului.

Conditiile de acordare

Bonusul la prima depunereeste acordat fiecărui jucator nou înregistrat doar o singură dată, , la prima depunere a jucătorului în contul său de joc pe platforma www.casapariurilor.ro. Pentru a vizualiza bonusul, jucatorul trebuie sa intre in contul sau de joc online, de pe desktop, tableta sau mobil, iar bonusul va fi vizibil in balanta de joc. Bonusul acordat trebuie pariat in intregime pe unul sau mai multe evenimente din oferta Organizatorului Nu este permisa retragerea bonusului, inainte ca cerințele de rulare (1x valoarea bonusului) să fie îndeplinite. In situatia in care Jucatorii nu vor utiliza bonusul acordat, intr-o perioada de 30 de zile de la data acordarii, Bonusul va fi dezactivat automat. Jucatorii ale caror conturi sunt inchise, suspendate sau se afla in perioada de auto-excludere, indiferent de motiv, nu sunt eligibili pentru acest bonus. Bonusul este acordat unui jucător norocos o singură data.

Organizatorul are dreptul de a verifica si monitoriza toate tranzacțiile efectuate de catre jucatori, pentru a se asigura de corectitudinea desfășurării campaniei. În acet caz, daca Organizatorul sesizează că jucătorul participă la strategii de pariere abuzive, acesta poate elimina bonusul acordat jucatorului, împreună cu eventualele câștiguri provenite din rularea acestuia. Jucătorii care vor încerca să utilizeze conturi duplicat sau vor încalca regulile menționate vor fi excluși.

Dispozitii finale

Organizatorul poate modifica termenii și condițiile acestui bonus în orice moment, cu condiția aducerii la cunoștința jucătorilor prin publicarea acestora pe website-ul www.casapariurilor.ro, fiind de responsabilitatea jucătorului de a verifica periodic dacă apar schimbări și actualizări.

Organizatorul poate retrage disponibilitatea acestei oferte oricărui client sau grup de clienți.

Prin participarea la aceasta Campanie de bonusare, jucătorii sunt de acord să respecte prevederile mentionate in termenii și condițiile acestui bonus. Prezentul document se completeaza cu dispozitiile Regulamentului de pariuri si cazinou la distanta (online).

Metode de Plată